Workshop Zelf pizza maken in een echte Napoli pizzaoven.
Deze avond staat LA PIZZA centraal, ontvangst met een drankje, dan nemen we de avond door, en zal er wat vertelt worden over de enige echte Napoletaanse pizza.
Onder begeleiding van de Napolitaanse kok Roberto van Capriccio Italiano leert u hoe u een goed pizzadeeg maakt, ook ontdekt u het geheim van een smakelijke tomaten saus.
Voor het beleggen van de pizza gebruiken we als basis de enige echte heerlijke mozzarella en natuurlijk olijfolie en verse basilicum.De pizza wordt bereidt in een speciale pizzaoven die een temperatuur bereikt rond 470°
Alle pizza's worden samen aan tafel gegeten.... e diffidate delle imitazioni!!(let op voor oplichter!!)
Tijdsduur: 17.00 - 22.30
Aanmelden : per mail of telefoon
Locatie, mogelijkheden en kosten:
- Casalingo:
Bij U thuis € 55 p.p.
- *Speciale:
In Assen € 59,99 p.p
- *Lusso:
Assen met onbeperkt drinken, antipasto en dessert € 64.99
*(min 6 pers max 12)
infor @ capriccioitaliano.nl
0652 325 155
Vraag naar Thea of Roberto