Selecteer de taal

Hoe maakt u zelf verse pasta?

Dit is het hoofdthema van deze workshop. Gnocchi, orecchiette, crespelle, tagliatelle, ravioli enz. Onder het nuttigen van een drankje nemen we de avond door en zal er wat verteld worden over de pasta.

Tijdens deze workshop, onder begeleiding van Roberto, maken we 2 verschillende soorten verse pasta. U leert hoe u deze pasta nog lekkerder maakt met diverse sauzen gemaakt van verse producten.Alle pastagerechten worden daarna samen aan tafel geproefd met natuurlijk een bijpassende wijn.

Tijdsduur: 17.00 - 22.30

Aanmelden : per mail of telefoon:
Locatie, mogelijkheden en kosten:

  • Casalingo:

Bij U thuis €59 p.p.

  • Speciale:

Assen € 64,99 p.p

  • Lusso:

Assen met onbeperkt drinken, antipasto en dessert € 69,99

*(min 6 pers max 12)

Reserveren of Informatie

infor @ capriccioitaliano.nl
0652 325 155
Vraag aan Roberto of Thea
We use cookies

Wij gebruiken cookies op onze web site. Sommigen zijn essentieel voor het correct functioneren van de site, terwijl anderen ons helpen om de site en gebruikerservaring te verbeteren (tracking cookies). U kan zelf kiezen of u deze cookies wil toestaan of niet. Let op dat als u onze cookies weigert mogelijk niet alle functies van de site beschikbaar zijn.