Hoe maakt u zelf verse pasta?
Dit is het hoofdthema van deze workshop. Gnocchi, orecchiette, crespelle, tagliatelle, ravioli enz. Onder het nuttigen van een drankje nemen we de avond door en zal er wat verteld worden over de pasta.
Tijdens deze workshop, onder begeleiding van Roberto, maken we 2 verschillende soorten verse pasta. U leert hoe u deze pasta nog lekkerder maakt met diverse sauzen gemaakt van verse producten.Alle pastagerechten worden daarna samen aan tafel geproefd met natuurlijk een bijpassende wijn.
Tijdsduur: 17.00 - 22.30
Aanmelden : per mail of telefoon:
Locatie, mogelijkheden en kosten:
- Casalingo:
Bij U thuis €59 p.p.
- Speciale:
Assen € 64,99 p.p
- Lusso:
Assen met onbeperkt drinken, antipasto en dessert € 69,99
*(min 6 pers max 12)
Reserveren of Informatie
infor @ capriccioitaliano.nl0652 325 155Vraag aan Roberto of Thea