Dit is ons hoek van Italië in Nederland
In verband met allerlei crisis en moeilijkheden op de wereld ons prijzen, producten en voorraden kunnen snel veranderen. Ter zekerheid raden we jullie aan om te mailen voordat u een bestelling plaatst.
Excuses daarvoor!!
Gastenboek
Otto
maandag 29 december 2014 20:48





2e kerstdag
Italiaans menu: Heerlijk gegeten!
Roberto is een prima cateraar.
Van harte aanbevolen.
Roberto is een prima cateraar.
Van harte aanbevolen.
Fam. Rozema
dinsdag 22 april 2014 15:14





Pasqua
Assen
Beste Roberto, De paasbrunch was geweldig, iedereen heeft genoten van het heerlijke eten. Vooral de kip in gorgonzola viel erg in de smaak. Daarnaast was het prachtig weer zodat wij dachten dat we echt in Italië zaten. Hartelijke groeten van ons allemaal. Arrivederci !!
Beste Roberto, De paasbrunch was geweldig, iedereen heeft genoten van het heerlijke eten. Vooral de kip in gorgonzola viel erg in de smaak. Daarnaast was het prachtig weer zodat wij dachten dat we echt in Italië zaten. Hartelijke groeten van ons allemaal. Arrivederci !!
Fam. Beving
maandag 17 maart 2014 18:04





Pizzaoven
Assen
Complimenten voor de service van Capriccio Italiano. Wij hadden een Pizzaoven gekocht en vragen over de werking hiervan en Roberto is personlijk langsgekomen met eigengemaakt deeg om bij ons een pizza te bakken om de oven te demonstreren. Geweldige Service!
Complimenten voor de service van Capriccio Italiano. Wij hadden een Pizzaoven gekocht en vragen over de werking hiervan en Roberto is personlijk langsgekomen met eigengemaakt deeg om bij ons een pizza te bakken om de oven te demonstreren. Geweldige Service!
Wendy Pater
maandag 24 februari 2014 15:12





pizza
Assen
Overheerlijke pizza's zoals ze horen te zijn! gaf ons het gevoel van vakantie in Italie maar dan thuis op de bank. Echt een aanrader voor de pizza liefhebbers.
Groetjes Wendy Pater.
Overheerlijke pizza's zoals ze horen te zijn! gaf ons het gevoel van vakantie in Italie maar dan thuis op de bank. Echt een aanrader voor de pizza liefhebbers.
Groetjes Wendy Pater.
Remco en Helena
donderdag 06 februari 2014 14:10





Remco en Helena
Oosterwolde
Wij hebben in November een kookworkshop pizza maken. Dit volgens de Napolitaanse Wijze. Voor dat we gingen beginnen met pizza deeg maken, kregen wij een zeer interessante uitleg. Over waar de pizza is ontstaan en nu nog steeds op deze wize gemaakt wordt. wij hebben veel plezier gehad met het maken van deze pizza, en zeker genoten van de natuurlijke smaak. Het was zo lekker dat we nu zelf ook zo'n pizza oven hebben aangeschaft, uiteraad via Capriccio Italiano. Tevens ook meel en andere producten gekocht. En we hebben vanavond weer heerlijk genoten van heerlijke pizza! Bedankt Roberto!
Groeten
Remco en Helena.
Wij hebben in November een kookworkshop pizza maken. Dit volgens de Napolitaanse Wijze. Voor dat we gingen beginnen met pizza deeg maken, kregen wij een zeer interessante uitleg. Over waar de pizza is ontstaan en nu nog steeds op deze wize gemaakt wordt. wij hebben veel plezier gehad met het maken van deze pizza, en zeker genoten van de natuurlijke smaak. Het was zo lekker dat we nu zelf ook zo'n pizza oven hebben aangeschaft, uiteraad via Capriccio Italiano. Tevens ook meel en andere producten gekocht. En we hebben vanavond weer heerlijk genoten van heerlijke pizza! Bedankt Roberto!
Groeten
Remco en Helena.
25 entries in guestbook